oskar-finalisti-2019

Volonterski centar Zagreb je u srijedu, 09. listopada 2019. otvorio natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.
 
Zahvaljujemo svima Vama koji ste za nagradu Volonterski Oskar nominirali svoje volonterke i volontere i iskazali im na taj način priznanje za njihov doprinos Vašem radu, korisnicima i poboljšanju lokalne zajednice. Nominirani volonteri najbolji su ambasadori organizacija iz kojih dolaze i na najbolji način prezentiraju rad organizacije u javnosti. Zato najveću zahvalu zaslužuju upravo volonteri, za svoje darovano vrijeme, za svoj nesebičan rad, za svoju viziju bolje budućnosti.
Primili smo 19 prijava, 19 divnih i hvalevrijednih priča.
Veselimo se podijeliti ih s Vama, podržati ih i gledati kako se razvijaju.
 
U narednih nekoliko dana na povjerenstvu sastavljenom od predstavnika/ca medija, organizatora volontiranja, Grada Zagreba i Volonterskog centra Zagreb leži teška zadaća odabira triju finalista i finalistica.
Putem online glasanja koje otvaramo 08. studenog 2019. između triju finalista i finalistica Vi birate volontera/ku godine, dobitnika Volonterskog Oskara 2019.  Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu. Online glasanje zatvaramo 30. studenog 2019. Zato nemojte propustiti pročitati priče naših finalista/ica i dati svoj glas najboljem.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da nam se javite na kontakt podatke navedene na dnu stranice i u javnom pozivu.
Srdačno Vas pozdravljamo,
Tim Volonterskog centra Zagreb
E-mail: vcz.oskar@gmail.com
Telefon: 098 373 672