Volonterski centar Zagreb je u srijedu, 09. listopada, 2019. otvorio natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Ovim putem Vas pozivamo da za nagradu Volonterski Oskar nominirate svoje volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos vašem radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažite dodatno priznanje. Ističemo da su nominirani volonteri najbolji ambasadori organizacija iz kojih dolaze i na najbolji način prezentiraju rad organizacije u javnosti.

Rok za prijavu je 20 dan od raspisivanja natječaja (do 28. listopada 2019.).

Molimo da pažljivo pročitate javni poziv na natječaj za Volonterski Oskar 2019. godine i preuzmete prijavni obrazac za popunjavanje.

Za vas koji ste prijašnjih godina nominirali volontere biti će vam drago vidjeti pojednostavljeni i kraći prijavni proces  

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu. Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Puno bi nam značilo za početak da nam se javite povratno s informacijom o tome planirate li prijavljivati volontere iz svoje organizacije kao kandidate za nagradu Volonterski Oskar za 2019. godinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da nam se javite na kontakt podatke navedene u potpisu.

Veselimo se vašim prijavama i srdačno Vas pozdravljamo,

Tim Volonterskog centra Zagreb

E-mail: vcz.oskar@gmail.com

Telefon: 098 373 672