Zora Markotić aktivna je članica Građanske ekološke inicijative Čisteći medvjedići te je u razdoblju od 1. siječnja do 1. studenog 2022. godine volontirala ukupno 220 sati. Od aktivnosti u koje je bila uključena posebno se ističu čišćenje okoliša, organizacija prijevoza za druge volontere, briga za alat i sve potrebno za održavanje akcija čišćenja, organizacija hrane i pića, promoviranje na terenu i na društvenim mrežama te stvaranje dobre atmosfere na svim akcijama.

Elvis Sudar predsjednik je Upravnog odbora Udruge Franak već više od četiri godine, a aktivni je član Udruge od travnja 2012. godine. Kao predsjednik Upravnog odbora, zalaže se za ispunjavanje svih ciljeva udruge, kao što su poticanje i razvoj svih oblika pravne zaštite potrošača korisnika financijskih usluga i proizvoda protiv postupaka kreditnih i ostalih financijskih institucija, unapređivanje zakonske i podzakonske regulative kojima se uređuju poslovanje pružatelja i potrošača korisnika financijskih usluga te usklađivanje istih s pravnom stečevinom EU.

Muhammed Jafo volonter je u udruzi Are You Syrious? od 1. kolovoza 2021. godine. U 2022. godini ostvario je 175 volonterskih sati u aktivnosti pružanja direktne humanitarne pomoći – Free shop. Muhammed unutar svojeg angažmana pruža usluge prevođenja i kreiranja sadržaja za društvene mreže Udruge te je pokazao iznimnu predanost i volju za pomaganjem ljudima u potrebi te iznimnu sposobnost efikasnog funkcioniranja u stresnim situacijama.

TS Poll - Loading poll ...

 

Četrnaesta godina Volonterskog Oskara

 
2022. godine održat ćemo četrnaesti za redom Volonterski Oskar. Svake godine nagrađujemo iznimne pojedince koji volontirajući doprinose našoj zajednici. Ove godine uvodimo dvije nove kategorije nagrada – Volonterski Oskar za škole koje aktivno razvijaju svoje voloterske klubove kao i Volonterski Oskar za tvrtke koje potiču zaposlenike na volontiranje i razvijaju vlastite volonterske programe.
 
Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

FB-COVER-@2X-A - logotipi